Tasuta transport kõigile üle 95 EUR tellimustele!

Vaniljekaunad maailma neljast riigist

25.75 

Kinkekomplektis on 8 vaniljekauna maailma neljast riigist. Neli erinevat maitset!

Avastage vaniljemaailma geograafiat ja erinevusi nelja vaniljesordi päritolu kaudu.

Madagaskari vanilje (2 kauna): pehmed, kakaohõnguga, kreemjad ja ultra-vanilje noodid. See on vanilje, nagu te olete alati ette kujutanud.

Uganda vanilje (2 kauna): sügav, intensiivne metsik aroom. Iseloomuga vanilje.

Paapua vanilje (2 kauna): peen maitse, puidune, taimne. Ideaalne nii magusatesse kui soolastesse roogadesse.

Indoneesia vanilje (2 kauna): karamelli noodid, suhkrustatud puuviljad, lillelised, meelaadsed maitsed.

 

1 laos

Soovid kingituse pakkimist?

Soovid kingitusega kaasa õnnitluskaarti?

Vaniljekaunad maailma neljast riigist

Vaniljekaunad – selle komplektiga saate avastada vaniljemaailma geograafiat ja erinevusi ning seda nelja vaniljesordi päritolu kaudu.

Madagaskari vanilje (2 kauna): pehmed, kakaohõnguga, kreemjad ja ultra-vanilje noodid. See on vanilje, nagu te olete alati ette kujutanud.

Uganda vanilje (2 kauna): sügav, intensiivne metsik aroom. Iseloomuga vanilje.

Paapua vanilje (2 kauna): peen maitse, puidune, taimne. Ideaalne nii magusatesse kui soolastesse roogadesse.

Indoneesia vanilje (2 kauna): karamelli noodid, suhkrustatud puuviljad, lillelised, meelaadsed maitsed.

Miks on erinevast regioonist pärit vanilje erineva maitsega? Mis seda mõjutab?

  1. Kasvukohad ja kliima: Vaniljekaunad kasvavad peamiselt troopilistes ja subtroopilistes piirkondades, nagu Madagaskar, Madagaskar, India, Mehhiko, Tahiti ja Indoneesia. Igal piirkonnal on oma unikaalsed kliimatingimused ja pinnaseomadused, mis mõjutavad vaniljekaunade maitset. Näiteks Madagaskari vanilje on tuntud oma rikkaliku ja võimsa maitse poolest, samas kui Tahiti vanilje on mahedama maitsega.
  2. Vaniljekaunade sort ja päritolu: On mitmeid vaniljesorte, millest igaüks annab veidi erineva maitse. Lisaks võivad erinevad piirkonnad kasvatada erinevaid sorte või hübriide, mis omakorda mõjutavad vanilje maitseomadusi.
  3. Kogumismeetodid ja töötlemine: Vaniljekaunade kogumise ja töötlemise meetodid võivad samuti mõjutada nende maitset. Näiteks mõned tootjad kasutavad päikese käes kuivatamist, samas kui teised eelistavad kuumutamist või suitsutamist. Isegi väiksed erinevused kogumis- ja töötlemisprotsessides võivad mõjutada vanilje maitset ja aroomi.

Võib öelda, et erinevad tegurid alates kasvukohast kuni töötlemiseni võivad mõjutada vanilje maitset ja aroomi, mistõttu võib sama vaniljesordi kasvatamine erinevates piirkondades anda erinevaid maitseomadusi. Proovige ja nautige!

Vaniljekaunade kinkekomplekt on toodetud Prantsusmaal Vanissa brändi nime all. Samalt tootjalt on meil veel söödavate lilleõite kinkekomplekt.

 

 

 

Updating…
  • Ostukorvis ei ole tooteid.